GYVENK IŠ "APPLE" "WWDC 2018" PAGRINDINIO - TECHCRUNCH - MOBILUS - 2019

Anonim

Tą kartą vėl. Šią rytą prasideda "Apple" metinė "World Wide Developers" konferencija. Tai programavimo savaitė, skirta kūrėjams, tačiau šio ryto didžiojo renginio dalykas yra šiek tiek kažkas visiems. Štai greitas rezultatas, kurį galime tikėtis, kai šįkart Tim Cook pradės sceną.

Labiausiai tikėtina, kad pagrindinis dėmesys bus skiriamas pranešimams, susijusiems su "iOS 12" ir "macOS 10, 14" - iš tikrųjų, šiek tiek peržiūrėjome pastarąją per savaitgalį. "WatchOS" ir "HomeKit", greta "ARKit", taip pat pasirodys šiek tiek meilės.

Kalbant apie aparatinę įrangą, tikimės, kad "Apple" išmėgins ir porą kaulų toje srityje - nors tikrai dideli pranešimai apie "iPhone", "iPad" ir pan. Tikriausiai bus išsaugoti dar vienai dienai. Be to, riba yra dangus - ar bent San Chosų konferencijų centras.

Matysime jus čia 10:00 PT / 1PM ET / 5PM GMT